Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x



jadlospis new

 

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, pieprz ziołowy, cytrynowy, majeranek, oregano, bazylia, tymianek, kminek, zioła prowansalskie, angielskie ziele, liść laurowy, papryka słodka, cukier waniliowy, cynamon.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, selera, soi, gorczycy.

Wykaz alergenów w posiłkach

Opłatę za obiady prosimy dokonywać do 10-go dnia każdego miesiąca zgodnie z informacją otrzymaną od pani intendentki na początku roku szkolnego.

Zapisz

19 Lis
Świąteczny kiermasz książki
Data 19.11.2024 - 13.12.2024

facebook